Vacature: Montagemedewerker Airsocks

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij enige technische inzicht, geen hoogtevrees en lijkt het jou leuk om Airsocks te plaatsen, verwijderen en onderhouden? Lees dan verder en solliciteer als jou dit een leuke functie lijkt.

Voor een bedrijf uit de buurt van Leek zijn wij op zoek naar een montagemedewerker die voornamelijk kan helpen met het plaatsen van Airsocks. Airsocks zijn textiele luchtslangen of lucht-verdeelslangen die ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit in de ruimte goed is. Samen met een meer ervaren montagemedewerker ga je iedere doordeweekse dag op pad richting de verschillende klanten om in te meten en/of te monteren. Het kan hierbij voor komen dat je eens een keer wat later (of eerder) thuis bent. Omdat de meeste Airsocks op een redelijke hoogte hangen, is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt.

Functie-eisen

  • enige technische kennis of ervaring
  • geen hoogtevrees
  • VCA certificaat (of bereid deze te behalen)
  • rijbewijs B (pre)

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor jij aan het werk gaat is specialist in het inmeten, plaatsen en onderhouden van Airsocks, die geplaatst worden in verschillende sectoren om daar luchtkwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen en houden. Verschillende sectoren/panden waarin de klanten van dit bedrijf zich bevinden zijn onder andere: horeca, industrie, sport en fitness, kantoren, agro, scholen, winkels en laboratoria.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor in ieder geval een half jaar waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van je ervaring en zal, op basis van de cao Technische Groothandel, tussen de €11,- en €15,- zijn. Daarnaast ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket bij aanvang de werkzaamheden.

Wil jij binnenkort starten als montagemedewerker Airsocks? Solliciteer dan uiterlijk 26 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via