Vacature: Opperman / assistent grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en wil jij aan de slag voor een klein en gemoedelijk bedrijf? Lees dan snel verder want dan is deze vacature misschien wel op jouw lijf geschreven!

Als opperman of assistent grondwerker ga jij helpen met verschillende (eenvoudige) werkzaamheden, zoals: graafwerkzaamheden, tegels verwijderen/plaatsen, werkplaats opruimen/schoonmaken en allerlei andere hand- en spandiensten.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • graag buiten willen werken

Over het bedrijf

Het klussenbedrijf in de buurt van Aduard wordt gerund door twee broers, die er graag een derde persoon bij zouden willen hebben. He bedrijf wordt vaak ingehuurd door andere bedrijven, bijvoorbeeld voor het ingraven van glasvezelkabels. De werkzaamheden die dit kleine bedrijf uitvoeren, zijn erg variërend. Werkgebied van hen is voornamelijk de provincie Groningen.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden voor verdere zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform (volgens de CAO Hoveniersbedrijven) en gebaseerd op kennis en ervaring.

Ben jij de opperman / assistent grondwerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 26 september aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'opperman / assistent grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via