Vacature: Bakker (zij-instroom mogelijk!)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Altijd die heerlijke geur van versgebakken brood, heerlijk!
Heb jij altijd al bakker willen worden, maar is het er niet van gekomen? Pak dan nu je kans!

Voor onze opdrachtgever met meerdere locaties in de omgeving van Leek zijn wij op zoek naar een ervaren of onervaren broodbakker. Onze opdrachtgever biedt ook kansen aan kandidaten die geen ervaring hebben als bakker, maar die dat wel graag willen leren.

Als (leerling) broodbakker loop je het hele proces van het broodbakker door: 

  • produceren van de verschillende broden aan de hand van de receptuur
  • deegdraaien
  • inleggen en afbakken
  • van de geur van zelfgemaakt vers brood genieten

Bij onze opdrachtgever zelf zal je veel worden geleerd over het bakkersvak, maar om echt de ins en outs te weten te komen zal je ook extern worden opgeleid.

Om de klanten elke dag te voorzien van versgebakken brood begin je in de nacht en werk je een deel van de ochtend door. 

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om het bakkersvak te leren. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Leek en kun je op eigen gelegenheid naar de bakkerij komen.

Een ervaren bakker is natuurlijk ook welkom!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij waar zowel brood als banket en gebakt wordt gemaakt. Ze bestaan al meer dan 100 jaar en zijn een begrip in de regio. Ze hebben meerdere vestigingen en in een van deze locaties wordt het regionale en biologische assortiment gemaakt. 

Wat wij bieden

Wij bieden een leerzame, leuke functie voor langere tijd. Het betreft een functie voor 20 - 32 uur in de week. Je wordt in- en extern opgeleid tot ervaren broodbakker. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van de cao Bakkersbedrijf en jouw leeftijd en eventuele ervaring. 

Ben jij die enthousiaste zij-instromer of ervaren bakker? Solliciteer dan uiterlijk 26 september aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "bakker" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via