Vacature: Zonnepanelen monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het leuk om technisch werk te doen? Heb je geen hoogtevrees en leer je graag nieuwe dingen? In Assen zijn wij op zoek een zonnepanelen monteur. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel deze vacature.

Als zonnepanelen monteur ga je samen met een collega op pad om zonnepanelen op de daken te bevestigen en te installeren. Het is niet nodig om over ervaring te beschikken als zonnepanelen monteur. Je krijgt de kans om het vak je volledig eigen te maken. Dit doe je met jouw nieuwsgierigheid, leergierigheid en doorzettingsvermogen. Je wordt begeleid door je collega en kunt, indien nodig, aanvullende opleidingen en cursussen volgen zodat je uiteindelijk zelfstandig de zonnepanelen kunt aansluiten. Ook ben je enthousiast en representatief. Uiteraard heb je geen hoogtevrees en beschik je over technisch inzicht. 

Beschikt je over  de nodige ervaring als zonnepanelen monteur? Natuurlijk kun je ook dan voor deze vacature in aanmerking komen. 

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • geen hoogtevrees
  • in bezit van VCA (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat is gevestigd in Assen. Ze geven advies op het gebied van duurzame energie. Een onderdeel hiervan is het leveren van zonnepanelen en ledverlichting. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan in de particuliere markt. Ook kan het voorkomen dat je zonnepanelen monteert in de bedrijvenmarkt.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een baan waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in uitdagend en afwisselende baan in een leuk en gezellig team. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het uurloon varieert tussen de € 13,- en € 17,-. 

Ben jij het technische talent waar wij naar op zoek zijn en spreekt de vacature van zonnepanelen monteur jou aan? Reageer dan voor 30 september op deze vacature. Wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via