Vacature: Gastvrouw/Gastheer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 35 uur
  • Standplaats Langweer
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Ben jij een echte horeca tijger? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wordt jij gelukkig als de gast tevreden de deur uit gaat en ben jij bereid hiervoor je best te doen? Voor een sfeervol restaurant in Langweer zijn wij op zoek naar een hardwerkende gastvrouw/gastheer. Sta jij te popelen om te beginnen?

Als gastheer/gastvrouw zorg jij er voor dat de gasten een avond krijgen om niet te vergeten. Jij helpt en ondersteund de gasten met het maken van een keuze. Daarnaast zorg jij er voor dat de gerechten en de drankjes op de juiste manier geserveerd worden. De gasten zien duidelijk dat je plezier hebt in je werk want ook vandaag sta je weer te stralen! Jij weet precies hoe je je gasten van een onvergetelijke avond kunt voorzien. Nu weet jij zeker dat ze de volgende keer weer terug komen in het restaurant.

Je werktijden liggen meestal tussen 16:00 uur tot 23:00 uur. Maar met drukte kan het voorkomen dat je wat eerder begint. Op aanvraag is de opdrachtgever ook voor lunch open. Dus het zou fijn zijn dat je af en toe ook in de middag beschikbaar bent. Jouw rooster wordt in overleg gemaakt en de opdrachtgever probeert rekening te houden met jouw wensen. Het is hierin wel belangrijk dat je ook in het weekend beschikbaar bent en af en toe extra bij kunt springen bij drukte. Ervaring is geen vereiste, onze opdrachtgever leert je graag de kneepjes van het vak. Heb je al wel ervaring opgedaan dan is dat zeker mooi meegenomen.

Functie-eisen

  • Beschikbaar in de avonden + weekenden.
  • Woonachtig in de omgeving van Langweer/Joure.
  • 16 jaar of ouder.

Over het bedrijf

Het restaurant in een begrip in de regio met al 50 jaar ervaring. Het restaurant heeft sinds vorig jaar nieuwe eigenaren die vol passie en plezier de uitdaging zijn aangegaan. Samen met het team zorgen zij voor een verassende smaakcreatie. De eigenaren werken volop mee en je zult onderdeel worden van een hecht team. Momenteel werken er ongeveer 8 medewerkers bij het restaurant. Ze werken hier allemaal met veel plezier en je zult hier zeker op je plek zitten!

Wat wij bieden

Er wordt jou een parttime baan aangeboden van gemiddelde 20 tot 35 uur per week bij een sfeervol restaurant in Langweer. Het gaat eerst om een tijdelijke functie. Echter bij goed bevallen is het zeker mogelijk om voor en langere periode aan de slag te gaan. Ook als je een aantal dagen in de week beschikbaar bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren voor deze functie. Het salaris is conform de cao Horeca. De salarisschaal is afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste gastvrouw/gastheer die wij zoeken en wil je graag aan het werk bij een super leuk restaurant? Solliciteer dan voor 30 september. Heb je nog vragen over de vacature 'Gastvrouw/Gastheer'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via