Vacature: Zelfstandig werkend kok

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 35 uur
  • Standplaats Langweer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij de gasten volop culinair laten genieten? Houdt jij er van om met verse producten elke dag de beste gerechten op tafel te serveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een restaurant in het hogere segment in Langweer zijn wij op zoek naar een kok met een gedreven en gemotiveerde instelling. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Je werkt als zelfstandig werkend kok in een dynamische en enthousiast team. Je werkt in het hogere segment waarbij enkel verse ingrediënten worden gebruikt. In de keuken werk jij nauw samen met de eigenaar aan kwalitatief en sterke gerechten. De menukaart is zorgvuldig samengesteld en bestaat voornamelijk uit culinaire gerechten die bereid worden met verse producten. Het maakt niet uit voor hoeveel gasten je kookt, jij weet alles perfect te serveren. De gasten verdienden tenslotte het beste van het beste. De voorkeur gaat uit naar een ervaren kok die toe is aan de volgende stap binnen zijn of haar carrière.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bereiden en opmaken van gerechten. Jouw doel is iedere dag weer dat de gast tevreden naar huis gaat. Is de gast inderdaad tevreden naar huis gegaan? Dan is jouw dag geslaagd. Daarnaast ben je ook bereid om het keukenteam de fijne kneepjes van het vak te leren.

Jouw werktijden liggen meestal tussen de 15:00 uur - 23:00 uur. Bij drukte kan het voorkomen dat je een keer wat eerder kan beginnen. Ze zijn op aanvraag ook open voor de lunch. Het zou fijn zijn wanneer je ook af en toe in de middag beschikbaar bent. In overleg met jou wordt het rooster bepaald en er wordt ook rekening gehouden met jou wensen. Het is wel belangrijk dat je ook in het weekend beschikbaar bent en af en toe extra bij kunt springen bij drukte.

Functie-eisen

  • Flexibel.
  • Ervaring als kok.
  • Beschikbaar in de avonden + weekenden.

Over het bedrijf

Met 50 jaar ervaring is het restaurant een begrip in de regio. Sinds vorig jaar heeft het restaurant nieuwe eigenaren, vol passie en plezier zorgen zij samen met het team voor verfijnde smaakcreaties. De eigenaren werken zelf ook volop mee in het restaurant, dus zijn ook echt een onderdeel van het team. Er zijn ongeveer 8 medewerkers werkzaam. Ze werken hier allemaal met veel plezier en je zult hier zeker op je plek zitten!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan voor gemiddeld 30 - 35 uur per week bij een sfeervol restaurant in Langweer. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie maar bij goed bevallen zijn er mogelijkheden om je voor langere tijd aan het bedrijf te binden. Ook als je een aantal dagen in de week beschikbaar bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren voor deze functie. Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 12,- tot € 14,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en heb jij passie voor jou vak? En wil je graag aan het werk bij een super leuk restaurant in het hogere segment? Solliciteer dan voor 30 september. Heb je nog vragen over de vacature 'Zelfstandig werkend kok'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via