Vacature: Allround grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan als grondwerker? Of sta je nog aan het begin van je loopbaan en wil je aan het werk als grondwerker? Ook dan hebben wij een mooie functie voor jou! Lees snel verder.

Als grondwerker sta jij dagelijks met je collega's in de buitenlucht en voer je diverse werkzaamheden uit. Wat zijn jouw werkzaamheden? Samen met je collega's sta je aan de basis voor de aanleg van glasvezelvoorzieningen en het aanleggen en het onderhouden van rioleringen, wegfunderingen, bestratingen en putten. Het voorsteken van gleuven, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben jij de rechterhand van de machinist op de minikraan bij het afgraven van stukken grond en het wegscheppen van zand. Hierbij laat jij je nauwkeurige werkhouding zien. Bij de opdrachtgever zijn er mogelijkheden om door te groeien en steeds meer werkzaamheden op te pakken. Er valt genoeg te leren en het bedrijf wil jou ook alles leren!

Naar mensen die aan het werk willen in de buitenlucht zijn we altijd op zoek. Ben jij niet bange voor vieze handen en is fysiek werk voor jou geen enkel probleem? Dan beschik jij over de juiste mentaliteit om aan het werk te gaan als grondwerker bij onze opdrachtgever in de regio Winsum. 

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

Het grondwerkbedrijf uit de regio Winsum is een klein en jong bedrijf, met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in bijna alle functies in de grond-, weg- en waterbouw en is gespecialiseerd in kraanwerkzaamheden, grondwerk, handwerk en timmerwerk. Samen met zzp'ers zorgt het bedrijf ervoor dat de klant kwaliteit geleverd krijgt. Omdat iedere klant uniek is, stemt het bedrijf hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Het bedrijf heeft een brede klantenkring, van particulieren tot bedrijven, waarvoor zowel grote als kleine klussen worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

De functie voor allround grondwerker betreft een fulltime functie voor langere periode. Hiervoor ontvang jij een passend salaris conform cao tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring in het grondwerk.

Ben jij enthousiast geworden om het werk als allround grondwerker op te pakken? Solliciteer dan op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 1 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via