Vacature: Chauffeur bij Rapid Asfalt

  • Salaris Tussen € 16,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 50 uur
  • Standplaats Marum

Over de functie

In de functie van Chauffeur Asfalt ga je op EAB Mengmachine aan de slag voor Rapid Asfalt uit Marum. Zij zijn specialist in het verwerken van asfaltbeton en onderhouden en herstellen hiermee wegen in heel Nederland. Als chauffeur ga je met de asfaltploeg op pad en nemen jullie autowegen en snelwegen onder handen. Volgens werkplan ondersteunen jullie bij de aanleg van nieuwe wegen en verrichten jullie soms reparaties aan scheuren en verzakkingen.

Normaal gesproken is het seizoen ongeveer van april tot en met oktober. Nu zijn we met spoed op zoek naar iemand die direct kan beginnen en ongeveer tot en met oktober beschikbaar is. Het werkgebied is in heel Nederland, daardoor komt het voor dat je af en toe in het weekend of 's nachts aan het werk bent of ergens in de kost moet. 

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs CE en bij behorende papieren
  • Flexibel en per direct inzetbaar
  • Veel uren maken vind je geen probleem

Over het bedrijf

Rapid Asfalt houdt de Nederlandse wegen in topconditie.
Asfaltwegen hebben een lange levensduur, maar vertonen met de loop der jaren slijtage door intensief weggebruik en weersomstandigheden. Vroeger moesten complete asfaltlagen worden vervangen. Grote machines kwamen hier aan te pas met als gevolg veel overlast, hoge kosten en vertragingen voor automobilisten. Met de introductie en toepassing van emulsie-asfaltbeton is de levensduur van wegen aanzienlijk verlengd.

Wat wij bieden

Wij bieden je een tijdelijke functie met veel uren per week. Mocht je goed bevallen dan is de kans groot dat je het volgende seizoen weer ingezet zal gaan worden. Beloning gaat volgens de bouw cao en het loon bedraagt rond de € 18,- bruto per uur.
Daarnaast worden overuren en onregelmatige uren vergoed volgens de bouw cao en krijg je een vergoeding voor overnachtingen.

Ben jij de chauffeur asfalt waar onze opdrachtgever Rapid Asfalt naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 16 september aanstaande. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'chauffeur asfalt'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via