Vacature: Machinaal houtbewerker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met hout en weet jij als geen ander hoe het er aan toe gaat in een timmerfabriek? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou! In Leeuwarden zoeken wij een machinaal houtbewerker die van aanpakken weet en bij voorkeur op korte termijn al kan starten.

In de functie van machinaal houtbewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het maken van ramen, kozijnen, deuren, trappen, binnen- en buitenbetimmering, renovatie, restauratie & nieuwbouw voor particulieren en bouwbedrijven. Je zorgt voor een volledige en juiste verwerking van de productie orders, het controleren van de opdracht, het maken van een juiste gereedschapskeuze, de controle van het proces en het nameten van het eindproduct.  

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring als machinaal houtbewerker. Het is belangrijk dat je allround en op meerdere afdelingen inzetbaar bent. Omdat het een klein bedrijf is, pak jij meerdere werkzaamheden op en maak je deel uit van het proces van begin tot eind. Het hout wordt bewerkt aan de hand van een technische tekening. Deze tekening moet je kunnen lezen. Er zijn ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zo is het mogelijk om deze tekeningen zelf te gaan maken met een tekenprogramma.

Als machinaal houtbewerker ben je een belangrijke schakel in het proces, jullie zijn immers maar met een paar collega's. Iedereen is dus stuk voor stuk verantwoordelijk voor een stukje van het productieproces. De vacature is ontstaan door het vertrek van de huidige medewerker. Bij voorkeur start je daarom het liefst zo snel mogelijk zodat je nog een overdracht kunt krijgen van de huidige medewerker.

Functie-eisen

  • affiniteit met hout
  • opleiding houtbewerking (bij voorkeur)
  • ervaring als machinaal houtbewerker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein bedrijf dat momenteel hard groeit. Omdat ze steeds meer klussen binnen halen, zijn ze nu op zoek naar iemand ter uitbreiding van het huidige team. Momenteel werken er ongeveer 6 mensen binnen het bedrijf. Het team is erg hecht en werkt veel samen. Doordat het wat kleiner is, zijn de medewerkers multifunctioneel inzetbaar. Dit maakt je functie leuk en afwisselend, iedere dag is weer anders en is het een feest om voor deze opdrachtgever te werken!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor langere periode. Daarnaast bieden wij een salaris conform de cao Timmerindustrie dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 14,- en € 17,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07.00 - 16.00 uur.

Ben jij enthousiast geworden over de functie machinaal houtbewerker? Solliciteer dan voor 30 September! Wie weet ben jij volgende week al aan de slag in deze timmerfabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via