Vacature: Leerling monteur kunststof kozijnen omgeving Winsum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij aan het begin van je loopbaan en heb je interesse in de bouw? Leer dan het van van monteur kunststof kozijnen. Bij onze opdrachtgever kun je het vak leren en de kozijnen plaatsen! Lees snel verder. 

Samen met je collega ga je op pad door Groningen en Drenthe om kunststof kozijnen te monteren bij particulieren thuis. Daarnaast plaatsen jullie, indien gewenst door de klant, raambekleding. Jullie komen dus veel bij klanten over de vloer en maken hier een gezellig praatje met de klant. Het monteren van kunststof kozijnen vraagt wat oefening. Jouw collega's maken je hier wegwijs in. Wanneer je klaar bent om zelfstandig op pad te gaan zul je alleen aan het werk gaan. Dit vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel. Hiervoor is het belangrijk dat je (binnen korte periode) in het bezit bent van je rijbewijs B.

Functie-eisen

  • Leergierig
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Winsum is gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen in deuren, ramen, dakkapellen en schuifpuien. Daarnaast kunnen klanten ook bij het bedrijf terecht om raamdecoratie te laten plaatsen. Het bedrijf is actief in Groningen en Drenthe. Binnen het bedrijf heerst er een informele werksfeer waar altijd tijd is voor wat gezelligheid en humor. Door het kleine team zijn de lijnen kort.

Wat wij bieden

De functie leerling monteur kozijnen omgeving Winsum betreft een fulltime functie voor langere tijd, waarbij je bij goed functioneren uit kunt kijken naar een vast contract. Een parttime functie behoort ook tot de mogelijkheden. Jouw salaris zal liggen tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Dit salaris is conform cao en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan al leerling monteur kunststof kozijnen? Dan kun je direct reageren op deze vacature. Je kunt reageren tot 2 oktober. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via