Vacature: Hovenier omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als hovenier leg jij samen met je collega's tuinen aan en pleeg je onderhoud aan de tuinen. Jij hebt kennis van planten en groen en aan motivatie geen gebrek. Ben jij de hovenier die iedere tuin weer fleurig achterlaat? Kijk dan snel verder.

Als allround hovenier ga je samen met je collega's of zelfstandig op pad om tuinen aan te leggen en te onderhouden bij de klanten van het bedrijf. Dit zijn voornamelijk particulieren. Wanneer jij in de tuin klaar bent is de tuin weer netjes en verzorgd. Wat wordt er van jou als allround hovenier verwacht? Jij bent in staat om tuinen aan te leggen vanaf een tekening. Hierbij horen de grondwerkzaamheden, het aanleggen van beplanting en het onderhouden van tuinen. Ook kun je sierbestrating aanleggen en houten vonders plaatsen. Een afwisselende werkweek dus!

Wij zoeken allround hoveniers voor meerdere hoveniersbedrijven in de buurt van Bedum. Onze opdrachtgevers zijn vakbekwaam en hebben een informele werksfeer. Wij zoeken allround hoveniers die voor langere periode beschikbaar zijn. 

Functie-eisen

  • Communicatief vaardig
  • Mbo-hoveniersopleiding niveau 3 of 4 en/of kennis en ervaring met het aanleggen/onderhouden van tuinen bij particulieren
  • Flexibele werkhouding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn vooral middelgrote hoveniersbedrijven in de omgeving van Bedum. Deze hoveniersbedrijven richten zich vooral op de aanleg, beplanting en onderhoud van particuliere tuinen. De klanten van deze hoveniersbedrijven zitten met name in een straal van 20 kilometer rondom Bedum.

Wat wij bieden

Als allround hovenier kun je doorgaans fulltime aan het werk en ligt jouw salaris tussen de € 11,00 en € 15,00 bruto per uur. Jouw exacte salaris wordt vastgesteld conform cao en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om de tuinen aan te pakken? Reageer dan op deze vacature voor 5 oktober. Wanneer je nog vragen hebt of meer informatie wil over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via