Vacature: Stukadoor regio Bedum

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren stukadoor die toe is aan een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag bij een stukadoorsbedrijf in de omgeving van Bedum!

Verschillende opdrachtgevers zijn ter uitbreiding van hun werkzaamheden op zoek naar ervaren stukadoors om het team te komen versterken. Wanneer je op de klus aanwezig bent breng je de afwerklaag aan op de ondergrond van de muren, wanden, gevels en plafonds. Hierdoor zorg jij voor stevigere en mooiere wanden. Als voorbereiding op het stukadoorswerk maak jij het oppervlak schoon en verwijder je eventuele behangresten van de muren. Ook het afplakken en voorstrijken van de muren en wanden behoren tot jouw werkzaamheden. Vervolgens maak je de mortel aan, deze breng je aan op de oppervlaktes. Daarnaast zorg jij dat alle oneffenheden verdwijnen door uit te vlakken, glad te maken en te schuren. 

Functie-eisen

  • Ervaring als stukadoor
  • Rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Wij zijn op zoek naar stukadoors voor verschillende stukadoorsbedrijven uit de omgeving van Bedum. Dit zijn vooral kleinschalige stukadoorsbedrijven. Bij deze bedrijven staan kwaliteit, persoonlijk advies, service en betrouwbaarheid centraal. De bedrijven zijn gespecialiseerd in allerlei soorten wand- en plafondafwerkingen en werken voor particulieren en bedrijven. Jij zult aan het werk gaan bij klanten van onze opdrachtgevers in het noorden van Nederland.

Wat wij bieden

Als stukadoor kun je fulltime aan het werk, je werkt in dagdiensten op doordeweekse dagen. Hierbij ontvang je een mooi salaris tussen de € 15,00 en € 20,00 bruto per uur. . 

Ben jij enthousiast om deze uitdaging als stukadoor aan te gaan? Dan kun je direct reageren op deze vacature. Je kunt reageren tot 5 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via