Vacature: Inpakmedewerker bakkerij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

"Inpakken en wegwezen" In dit geval niet om op reis te gaan, maar wel om er voor te zorgen dat vers gebakken brood en gebak bij de juiste filialen afgeleverd kunnen worden. Als inpakmedewerker bakkerij zorg jij voor de juiste verdeling.

Als inpakmedewerker bakkerij zorg je ervoor dat vers gebakken brood en gebak ingepakt en klaargezet wordt om vervoerd te worden naar de eigen winkels en een aantal winkels van klanten waar ook de producten van onze opdrachtgever worden verkocht. De werktijden zijn van 21.00 tot 02.00 uur (of in overleg van 02.00 tot 07.00 uur) op twee à drie dagen in de week (in overleg)

Functie-eisen

  • minimaal 2 a 3 dagen per week beschikbaar en bereid om 's nachts te werken
  • nauwkeurig
  • zelfstandig
  • omgaan met enige tijdsdruk
  • je ziet niet op tegen lichamelijke inspanning

Over het bedrijf

Deze bakkerij heeft verschillende filialen in het Noorden van Nederland waaronder een biologische bakkerij in de buurt van Leek.

''Wij zijn een team van mensen, dat elke dag met veel plezier brood, banket en gebak maakt en verkoopt. Een team van bakkers en leerlingbakkers staat garant voor topkwaliteit, elke dag weer. Een team van inpakkers zorgt ervoor dat de vers gemaakte producten direct verpakt worden. De dames in onze winkels willen u graag behulpzaam zijn bij het kiezen van brood, banket en gebak. Onze bezorgers brengen met plezier de door u bestelde artikelen bij u thuis.''

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden voor verdere zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform (volgens de Bakkers cao). Omdat het nachtwerk is heb je te maken met een toeslag van 35% bovenop je standaard uurloon. Dit betekent dat jouw bruto uurloon, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, tussen € 11,- en € 15,- ligt.

Ben jij de inpakmedewerker bakkerij waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 30 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'inpakmedewerker bakkerij' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via