Vacature: Chauffeur autolaadkraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kiel-Windeweer
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren chauffeur met ervaring op een autolaadkraan? Dan hebben wij wellicht een nieuwe uitdaging voor jou!

Een uitdaging bij een ervaren specialist in transport voor grond-, weg en waterbouw dat is wat wij jou bieden. Als chauffeur autolaadkraan rijd je diverse provincies rond en rijd je van opdrachtgever naar opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring met autolaadkraan
  • code 95

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft voor de gehele afvalcyclus auto's , voor afvoer van afvalstoffen maar ook voor het leveren van ( gerecyclede) producten. Tevens beschikken zij over autokranen en diverse soorten kippers en containerauto's. Zij zijn actief in het transport voor de grond-weg en waterbouw , zoals zand, grind en asfalttransport. Zij leveren zelf vulzand, drainagezand , teeltaarde, compost, asfaltgranulaat enz.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan bij een gerenommeerd bedrijf die bij wederzijds goed bevallen uitzicht geven op een vast dienstverband. Je bruto uurloon wordt vergoed conform de cao Beroepsgoederenvervoer en ligt naar verwachting tussen de €12,- en € 15,- per uur.

Wil jij binnenkort al starten met deze nieuwe uitdaging als chauffeur autolaadkraan? Solliciteer dan voor 5 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen ons uitzendbureau in Scheemda. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via