Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij varkens ook van die fantastische dieren? Wil je graag met deze dieren werken en steek jij graag je handen uit de mouwen? In de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een medewerker varkenshouderij. 

Als medewerker varkenshouderij draag jij de zorg voor de vleesvarkens. Je zorgt ervoor dat ze tijdig hun eten krijgen en maakt de hokken schoon. Een ander belangrijk onderdeel van jouw werk is het controleren van de gezondheid van de varkens en hier de benodigde acties op ondernemen. 

Ervaring in de varkenshouderij is geen vereiste voor dit werk. Wel vinden wij het belangrijk dat je bekend met de agrarische sector en bij voorkeur met de varkens. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om het werk je eigen te maken en alles te weten te komen over de dieren. 

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de varkenshouderij
  • leergierig
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gesloten bedrijf met zeugen en vleesvarkens. De boer heeft de beschikking over meerdere locaties waarvan de meeste locaties rondom Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je de kans krijgt om het vak je eigen te maken. Ben je ouder dan 21 jaar, dan ontvang je een uurloon conform cao Dierhouderij, productiegericht. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 10,86 en € 13,84. De hoogte van het uurloon is hierbij afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de leergierige en enthousiaste varkensliefhebber waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 1 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature medewerker varkenshouderij? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via