Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij de glazenwasser die alle ramen weer spik en span krijgt? Dan zoeken wij jou! 

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een glazenwasser met ervaring. Jij gebruikt de traditionele wijze en maakt de ramen en het bestek weer blinkend schoon. Door het vuil van de ramen te verwijderen met een sopje en de ramen vervolgens te wassen met een inwasser zet jij de eerste stap. Daarna spons je de kozijnen af en trek je het raam weer door met een raamtrekker. Als laatste maak je de vensterbanken weer droog en schoon. Jij kijkt tevreden terug op jouw werk! Naast het wassen op traditionele wijze kun je op sommige locaties ook de ramen wassen met een telescoopborstel met osmosewater. 

Wanneer je nog geen ervaring hebt, maar wel snel leert en geen hoogtevrees hebt kun je ook bij onze opdrachtgever aan het werk!

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • Sociale, dienstverlenende persoonlijkheid
  • Zelfstandige houding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Het bedrijf houdt zich bezig met hygiëne, schoonmaak en glazenwassen en zorgt ervoor dat alle klanten kunnen genieten van schone, frisse kantoren. De specialisatie ligt bij het schoonmaken van kantoren en glazenwassen. Door de inzet en ervaring van het bedrijf zijn zij een begrip in het noorden van Nederland. Kwaliteit staat hoog, de medewerkers van onze opdrachtgever streven altijd naar optimale kwaliteit en hygiëne voor hun klanten. 

Wat wij bieden

Als glazenwasser kun je fulltime aan het werk voor langere tijd. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vaste baan als glazenwasser. Jouw salaris zal liggen tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast om alle ramen weer blinkend schoon te krijgen? Reageer dan snel op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 5 oktober. Wanneer je nog vragen hebt of meer informatie wilt over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via