Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hallum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een gedreven industrieel reiniger die toe is aan wat nieuws? Zoek je daarnaast een baan voor langere periode in de levensmiddelenindustrie? Deze job gaat je zeker veel voldoening geven, een schone fabriek is waar jij het voor doet! Enthousiast geworden? Lees gerust verder!

In de levensmiddelenproductie is het waarborgen van de hygiëne erg belangrijk. Als industrieel reiniger voer jij reinigingswerkzaamheden uit bij fabrieksinstallaties en opslagruimtes. Je werkt hierbij met de hogedrukspuit en daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken zoals vegen, schrobben en zuigen. In de levensmiddelen industrie worden er strenge eisen gesteld aan de hygiëne het is dan ook van belang dat jij kwaliteitsgericht bent. Je wordt hier zorgvuldig in opgeleid mocht je hier nog niet helemaal in thuis zijn.

Je bent in staat om zwaar werk te verrichten en kijkt niet weg voordat alles weer netjes is. Je komt te werken in 3 ploegen waarbij er van je wordt verwacht dat je één keer per maand een nachtdienst draait. De diensten variëren van 05:00 uur tot 13:00 uur, 13:00 uur tot 21:00 uur en 21:00 uur tot 05:00 uur. Je wordt 10 minuten voor de dienst binnen het bedrijf verwacht, zodat je vlekkeloos de ploeg kan aflossen die net klaar is. Samen klare jullie de klus en is het 24/7 perfect schoon!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat is verplicht
  • fysiek sterk
  • werken in ploegendienst (inclusief nachtdienst)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in Hallum. De opdrachtgever produceert al meer dan 150 jaar met trots allerlei producten in de levensmiddelenindustrie. Ze zijn uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf waarbij de producten met uiterste zorg worden ontwikkeld. De kwaliteit die ze waarborgen staat dan ook hoog bij hun in het vaandel. Jij komt te werken in een leuk team waarbij jij als industrieel reiniger ook zorg draagt aan dit proces. 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van industrieel reiniger waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en ligt hierbij tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur afhankelijk van leeftijd en werkervaring. 

Ben jij de industrieel reiniger waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 1 oktober aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via