Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Werk jij graag tussen de koeien en heb je nog een aantal uren vrij om aan de slag te gaan als melker? Lees dan snel verder!

Als melker ga je aan de slag in de omgeving van Winschoten bij één van onze vaste opdrachtgevers. Onze opdrachtgever werkt met een melkers poule. In overleg is er veel mogelijk en kun je één tot meerdere melkbeurten oppakken afhankelijk van jouw agenda/planning.
Naast het melken zorg jij er tevens voor dat de melkstal weer schoongespoten wordt voor de volgende melkbeurt en houd jij je bezig met het omjagen van de koeien waarna je de boxen kan op strooien. 

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
  • rijbewijs B + eigen vervoer

Over het bedrijf

Wegens uitbreiding van de huidige melkerspoule is onze opdrachtgever op zoek naar gezellige collega's om de flexibele poule aan te vullen. Zij werken met een carrousel waar zo'n 200 koeien worden gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een flexibele baan met veel mogelijkheden voor langere tijd. Je bruto uurloon ligt tussen de € 9,- en € 13,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring conform cao Dierhouderij.

Ben jij de flexibele melker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 8 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met collega Sander Oosterbeek van onze vestiging in Scheemda op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via