Vacature: Schoonmaker groothandel

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Zwolle
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Vind jij het prachtig om 3 keer in de week flink je handen uit de mouwen te soppen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze opdrachtgever uit Zwolle! Voor een schoonmaakbedrijf zoeken we een enthousiaste schoonmaker die maandag, woensdag en vrijdag op eigen tijd het pand onder handen wil nemen. Iets voor jou? Je kunt gelijk beginnen!

Voor een groothandel in Zwolle zoeken we een gedreven schoonmaker die er voor zorgt dat alles er tiptop uit ziet! De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kantoren en sanitair. Het pand staat ingedeeld voor de maandag, woensdag en de vrijdag. De tijden kun je hierin zelf bepalen. Perfect te combineren dus! Bij voorkeur ga je overdag aan de slag maar in overleg is er veel mogelijk binnen het bedrijf. Wel is het belangrijk dat jij secuur bent en dat je zelfstandig kunt werken. Er is sprake van een korte inwerkperiode en daarna mag je het werk eigen gaan maken voor onbepaalde tijd! Zeker weten dat je nooit meer weg wilt. Je komt namelijk te werken bij een super leuk bedrijf.

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaakwerk
  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag
  • zelfstandig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat.  Door de korte lijnen en de goede communicatie met je voorvrouw weet je daarom altijd waar je aan toe bent!

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag op maandag, woensdag en vrijdag. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Zwolle omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Zwolle? Solliciteer dan het liefst vandaag nog maar uiterlijk 2 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker groothandel'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via