Vacature: Zelfstandig werkend kok

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde zelfstandig werkend kok en wil je graag aan het werk op een prachtige locatie in Lemmer? Kan jij de beste gerechten op een mooie manier serveren? En ben jij gedreven om ervoor te zorgen dat de gast terug komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken bij een gezellig en ambitieus team. Samen met het team streven jullie er dagelijks naar dat de gasten het naar hun zin hebben. Jij zorgt er samen met de eigenaar voor dat alle gasten elke keer weer mooie en verse gerechten voorgeschoteld krijgen. Geen dag is hetzelfde! Je hebt een afwisselende baan waarbij je allemaal kleine en verschillende gerechten gecombineerd worden, tapas! Je werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit het bereiden van gerechten. Daarnaast ben je ook bereid om het keukenteam de fijne kneepjes van het vak te leren en staan jullie elke dag paraat voor tevreden gasten. Het is dus belangrijk dat je initiatief neemt en creatief bent. Momenteel is het restaurant geopend van 12:00-22:00. Kortom volop mogelijkheden om weer aan de slag te gaan in de horeca!

Functie-eisen

  • Bij voorkeur ervaring als kok.
  • Bereid om te werken met lunch en/of diner.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Lemmer. Het is een leuk en gezellig restaurant op een lekker druk plein! In de zomer zijn ze 7 dagen per week open en de klant is altijd koning. In de winter zijn ze enkel van donderdag tot en met zondag open. De eigenaren werken volop mee binnen het bedrijf en het leuke is dat het echt nog in de opstartfase zit! Er is dus van alles mogelijk binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een leuk en gezellige horeca gelegenheid in Lemmer. De opdrachtgever is op zoek naar een vaste kok die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij de creatieve zelfstandige kok waarnaar wij op zoek zijn? En wil jij graag aan het werk op een prachtige locatie in Lemmer? Solliciteer dan voor 2 oktober. Heb je nog vragen over de vacature ‘zelfstandig werkend kok’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via