Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij degene die ervoor zorgt dat het hele pand weer schoon is als jij klaar bent? En blijft geen vuiltje door jou ongezien? Ga dan aan het werk als schoonmaker!

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor zowel overdag als 's avonds. Jij zult aan het werk gaan in de omgeving van Bedum, net waar onze opdrachtgever die dag een klus heeft. Jij zorgt ervoor dat alle panden na het schoonmaken weer spik en span zijn. Jij werkt netjes en zorgvuldig en woont in de omgeving van Groningen. Het is belangrijk dat je minimaal 2 avonden per week beschikbaar bent. Eventueel kun je overdag ook een aantal uren werken. Het werk bij dit schoonmaakbedrijf is erg flexibel, alles gaat in overleg met de opdrachtgever. Binnen het team heerst een gezellige, informele werksfeer. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs en eigen vervoer
  • Zelfstandig
  • Flexibel ingesteld
  • Bij voorkeur ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

De organisatie waar jij aan het werk zult gaan is een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Het bedrijf is een begrip in Bedum en in Noord-Nederland, ze zijn gespecialiseerd in glazen wassen en het schoonmaken van kantoren. Kwaliteit is de standaard van onze opdrachtgever. In alle aspecten van het schoonmaken stellen ze kwaliteit en een hygiënische werkomgeving voorop voor een optimale werkervaring. Het streven naar kwaliteit is voor hen een gewoonte geworden en ze zorgen ervoor dat het kantoor optimaal wordt schoongemaakt tegen de hoogste kwaliteit. 

Wat wij bieden

De vacature voor schoonmaker betreft een parttime functie. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten positief bevallen is er direct mogelijkheid voor tot een baan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Jouw salaris ligt tussen de €11,00 en €13,00 bruto per uur. Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als schoonmaker? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 15 oktober. Eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via