Vacature: Servicemonteur rioleringen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Beschik jij over de nodige technische kennis. Ben je handig en denk jij graag in oplossingen?  Dan is de functie van service monteur rioleringen wat voor jou!

Als service monteur rioleringen ben jij dagelijks op pad om storingen aan binnen- en buiten rioleringen op te lossen. Een 'eigen' service bus met alle nieuwe snufjes en technieken gaat jou hierbij helpen. Van aanleggen, repareren, aanpassen tot onderhouden van de rioolsystemen horen bij jou taken.
Heb je geen ervaring, maar ben jij wel iemand die het werk ziet liggen en de werkzaamheden zichzelf snel eigen kan maken? Dan komen wij ook graag in contact met jou. Door middel van een interne opleiding kun je binnen de kortste keren zelfstandig op pad.

Functie-eisen

  • bereid om storingsdiensten te draaien
  • flexibel inzetbaar
  • en afgeronde technische opleiding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf welke gespecialiseerd is in alle rioolwerkzaamheden in de meest brede zin van het woord. Zij zijn werkzaam is in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Dagelijks staan zo'n 20 collega’s klaar om opdrachtgevers te bedienen en ontzorgen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Heb je nog geen ervaring, maar wel interesse? Uiteraard mag je dan ook reageren!. Je salaris ligt tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij onze nieuwe servicemonteur rioleringen? Aarzel niet en neem gelijk contact op met ons uitzendbureau in Scheemda! Reageren kan tot 3 oktober. Heb je vragen o wil je meer informatie over de vacature 'servicemonteur rioleringen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via