Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ook al is de zomer bijna voorbij er is nog volop werk in het groen! Als groenvoorziener weet jij wel raad. Voor een opdrachtgever in Sneek zoeken we een groenvoorziener die komend seizoen nog wil bijspringen. Nieuwsgierig geworden? Lees gerust verder.

Het gras schiet de lucht in en het onkruid komt vanuit alle hoeken. Werk aan de winkel, jullie als team willen alles netjes achterlaten zodat elke klant weer tevreden is! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit snoeien, bosmaaien, schoffelen en het dagelijks onderhoud van de tuinen. Je bent altijd op pad met een ervaren hovenier die de planning regelt. Uiteraard schakelen jullie samen en zorgen jullie dat je conform planning blijft werken. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je vriendelijk en sociaal bent richting klanten, wat is er nu leuker dan met een lach op je gezicht aan het werk? Het werk in het groen is immers het mooiste vak wat er is! 

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar groenvoorzieners die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou komend seizoen een fulltime baan. Als groenvoorziener ligt jouw salaris tussen de € 11,- en € 14,-  bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je ervaring en leeftijd.  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als groenvoorziener aan het werk? Twijfel niet en reageer voor 3 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "groenvoorziener" Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via