Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij secuur en ook een echte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou! Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen. 

Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de juiste verwerking van binnengekomen materialen. Je verzamelt en sorteert deze en vervolgens zet je het klaar op de productielocatie. Daarnaast draag jij zorg voor het klaarzetten en inpakken van de geproduceerde elementen, zodat je collega deze op de vrachtwagen kan laden. Van begin tot eind ben jij een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Uiteraard zorg je er ook voor dat alles er netjes uit ziet. Een schone en nette werkomgeving is immers net zo belangrijk als top kwaliteit producten. 

Functie-eisen

  • aanpakkers mentaliteit 
  • fulltime beschikbaar 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innoverend en vooruitstrevend bedrijf in de houtskeletbouw. In het bedrijf zijn korte lijnen en er heerst een nonsens werkomgeving. Er is een gezellige sfeer onder de ongeveer 30 collega's en samen zijn jullie een gemotiveerd team. Het is een hecht team wat voor elkaar door het vuur gaat. Er heerst een fijne sfeer en er wordt snel geschakeld. Tenslotte biedt de opdrachtgever mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Ze blijven vernieuwen en staan open voor nieuwe ideeën vanuit jou!  

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. De werktijden zijn van 7:00 uur tot 16:00 uur. Het bruto uurloon is conform de cao Timmerindustrie en zal liggen tussen de € 10,- en € 12,- exclusief een atv vergoeding. Bij een werkweek van 40 uur ontvang je over je bruto uurloon een ATV vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben jij de magazijnmedewerker die onze opdrachtgever zoekt? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen 0512-220440. Graag ontvangen we uiterlijk 1 oktober jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via