Vacature: Paneeloperator

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als paneeloperator ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de Thermische Reiniger en de Zeeftoren in de Eemshaven. Dit zijn continu draaiende installaties die minerale afvalstoffen reinigen en deze omzetten tot hoogwaardige secundaire bouwstoffen. Deze bouwstoffen worden vervolgens gebruikt in de beton- en asfaltindustrie. Je hoofdtaken bestaan als paneeloperator uit het bedienen van de installatie en de operationele aansturing van de medewerkers op de werkvloer.

Als paneeloperator heb je een sterk analytisch vermogen. Het bewaken en sturen op procesparameters zijn onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Ook ben je in staat om gegevens te analyseren en toe te passen in de praktijk. Het kan voorkomen dat je incidenteel meewerkt als operator op de werkvloer. Daarnaast horen schoonmaak- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de installatie tot jou dagelijkse taken. 

Functie-eisen

  • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting 
  • Ervaring als paneeloperator

Over het bedrijf

Een groot bedrijf dat actief is in de grond-, weg-, water- en betonbouw. Zij leveren bouwstoffen en richten zich daarnaast op het duurzaam hergebruiken van afvalstoffen. Dit doen ze onder andere doormiddel van grondreiniging. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland maar als ploegleider ga jij aan het werk in de Eemshaven.

Wat wij bieden

Deze vacature betreft een veelzijdige en afwisselde functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Je gaat aan het werk binnen een professionele en informele organisatie in de Eemshaven. Het bedrijf kenmerkt zich door de open werksfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast biedt onze opdrachtgever een functie voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Binnen deze vacature zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Het betreft een functie in 5- ploegen. Je uurloon ligt tussen de €14 en €19 per uur, exclusief een ploegentoeslag van 27,5%. Ook worden reiskosten vergoed vanaf een afstand van 10 kilometer, met een maximum van 40 kilometer per dag. 

Ben jij onze nieuwe paneeloperator? Twijfel niet en solliciteer direct! Reageren kan tot en met 5 september. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via