Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Sta jij graag tussen de koeien en ben je allround inzetbaar in de melkveehouderij? Lees dan snel verder.

Als medewerker melkveehouderij ben je nauw betrokken bij het bedrijf.  Je werkzaamheden zijn erg veelzijdig en breed en krijg je diverse verantwoordelijkheden. Zo ga je je bezig houden met het verzorgen van het vee, zet je de koeien droog of behandel je de koeien bij constatering van ziekte en/- of afwijkingen en voer je de hierbij de nodige administratieve handelingen uit. Je voert dan ook meerdere keren per dag controle rondes uit door de stal om te controleren op diergezondheid. Het melken is uiteraard ook onderdeel van je takenpakket, deze melkbeurten voer je samen met een collega uit in een carrousel melkstal waar twee keer daags 350 melkkoeien de melkput passeren.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk voor een groot en modern melkveebedrijf in de omgeving van Scheemda waar zo'n 350 melkkoeien staan. Samen met een gezellige betrouwbare club collega's ben je dagelijks aanwezig op het bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd met mogelijkheden om door te ontwikkelen. Jou salaris wordt conform cao dierhouderij uitbetaald en ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij de medewerker melkveehouderij die wij zoeken? Solliciteer dan voor 12 oktober aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met collega Sander Oosterbeek van de vestiging in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via