Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis in de grond- weg- en waterbouw en werk je graag in de buitenlucht? Steek jij graag de handen uit de mouwen? In de omgeving van Beilen hebben wij een leuke vacature voor grondwerker.

Je komt te werken bij een opdrachtgever in de omgeving van Beilen. Jij voert verschillende handmatige grondwerkzaamheden uit met de schep en biedt hierbij assistentie aan de kraanmachinist. Jij zorgt ervoor dat het graven en dichten van sleuven goed verloopt. Goed kunnen communiceren is van belang in dit werk, je werkt als grondwerker namelijk erg nauw samen met de kraanmachinist. We zijn op zoek naar een flinke aanpakker, je ziet het werk liggen en denkt mee met je collega’s.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs
  • Enige ervaring als grondwerker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Beilen. Er wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt samen met de kraanmachinist. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt jouw werkgebied bepaald. Dit wordt dan in de omgeving Beilen of Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek met de kans om jezelf te ontwikkelen als grondwerker. De verwachting is dat je lange tijd ingezet gaat worden bij deze opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon op basis van de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 10,81 en € 14,30 bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over enige ervaring als grondwerker of wil je het vak graag leren? Reageer dan voor 15 september op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature Grondwerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via