Vacature: Management assistent

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een administratieve duizendpoot? En passen afwisselende werkzaamheden helemaal bij jou? Dan ben jij de management assistent die wij zoeken!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een administratieve duizendpoot die kan ondersteunen op het kantoor in de winkel. Het bedrijf verkoopt keukens en badkamers en is een begrip in de regio Uithuizen. Jouw taken zijn erg veelzijdig. Je ontvangt klanten in de winkel en onderhoud ook contact met klanten door middel van het bellen en mailen met klanten over verschillende zaken, zoals leveringen, vertragingen bevestigingen. Daarnaast pak jij kleine service klussen op, zoals het bestellen van kleine onderdelen of het garantieleveringen. Dit zijn simpele service bestellingen waar geen inhoudelijke kennis voor nodig is. Daarnaast bestel jij apparatuur en accessoires en controleer jij orderbevestigingen. Binnen jouw werkzaamheden werk je vooral met Outlook en een keukenprogramma. Dit keukenprogramma is niet erg ingewikkeld en wordt jou aangeleerd door je collega's. Wanneer je bovenstaande taken snel oppakt is het een mogelijkheid dat facturatie ook een onderdeel wordt van jouw werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • Representatieve uitstraling
  • Kritische blik
  • Enige administratieve ervaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van keukens en badkamers, precies volgens de wensen van de klant. Het bedrijf begeleid klanten gedurende het gehele proces en levert de bestelde keukens en badkamers bij de klanten. 

Wat wij bieden

De functie voor management assistent bij onze opdrachtgever betreft een functie voor langere tijd. Het salaris voor deze functie ligt conform cao tussen de € 10,00,- en € 13,00,- per uur, maar is altijd afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De dagen en uren voor deze functie zijn in overleg. 

Ben jij de meedenkende management assistent waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Neem dan snel contact met ons op, maar uiterlijk voor 5 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via