Vacature: Bezorger

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor een winkel in keukens en badkamers zijn wij op zoek naar een bezorger. Jij levert de goederen af bij de klanten en maakt hun dag. Ben jij de vrolijke bezorger die elke dag enthousiast in de bus stapt?

Vind jij het leuk om onderweg te zijn en om klanten blij te maken met hun bestelde keuken? En is transport helemaal jouw ding? Dan is deze afwisselende baan als bezorger iets voor jou. Je komt iedere dag op andere plekken, wat zorgt voor leuke momenten. Samen met de bijrijder ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van de goederen. Het komt voor dat jij ook de functie van bijrijder op je zal nemen, net hoe de planning loopt. Jouw werkdagen zijn van dinsdag tot en met donderdag, van 10:00 tot 17:00 uur. 


Functie-eisen

  • klantvriendelijk
  • fysiek sterk 
  • BE-rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in keukens en badkamers, het gehele proces ligt in handen van het bedrijf. Het bedrijf komt uit de omgeving van Uithuizen en is een begrip in de regio. 

Wat wij bieden

De vacature voor de functie van bezorger betreft een functie voor langere tijd. De startdatum hiervoor is in overleg. Jouw salaris ligt conform cao tussen de € 10,00,- en € 13,00,- per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij aan het werk als bezorger en ben jij woonachtig in de omgeving van Uithuizen? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 6 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via