Vacature: Aanpakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboHbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? En ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben volop mogelijkheden om aan de slag te gaan in allerlei sectoren, met of zonder ervaring. 

Abiant is altijd op zoek naar nieuwe Abianters! En wat zijn Abianters? Abianters zijn echte aanpakkers die weten wat werken is. Als Abianter kun je werken in veel verschillende sectoren, overal is werk in te vinden! Wij hebben onder andere vacatures in de techniek, bouw, grond-, weg- en waterbouw, transport & logistiek, agro, industrie & productie en groenvoorziening. Het is niet vereist om ervaring te hebben, wij vinden het belangrijker als je gemotiveerd bent om te werken en tijdens het werken van je collega's. Wil jij werken in een van deze sectoren of wil je samen met ons eens in gesprek om te kijken wat voor functies wij kunnen bieden? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek.

Functie-eisen

  • fulltime of parttime beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Bedum
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van het noorden van Nederland. Onze kernwaarden zijn betrokken, oprecht en daadkrachtig. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken: Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij hebben zowel fulltime als parttime functies openstaan bij onze opdrachtgevers. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden die passen bij jouw voorkeuren. Het loon dat je ontvangt is afhankelijk van de sector waarin je aan het werk gaat, maar ligt gemiddeld tussen de € 10,- en € 15,- euro per uur. 

Wil je aan het werk als aanpakker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Deel deze vacature via