Vacature: Engineer werktuigbouwkunde Waterschap Noorderzijlvest

  • Salaris €4000,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Zijn planmatig, proactief en resultaatgericht de woorden die bij jou passen? En heb jij aantoonbare ervaring als engineer werktuigbouwkunde? Als engineer werktuigbouwkunde voor het Waterschap Noorderzijlvest heb jij een brede blik en beantwoord jij de vraagstukken van de organisatie. 

Als engineer werktuigbouwkunde werk jij vanuit jouw standplaats Garmerwolde. Jij bent verantwoordelijk voor een veelzijdig takenpakket. Het leveren van ondersteuning vanuit jouw kennis en expertise in projecten bij technisch onderhoud staat hierin aan de basis. Jouw collega's en andere partijen kunnen met hun vragen over CE-markering, de machinerichtlijn en werktuigbouwkunde bij jou terecht. Ook vragen met betrekking tot storingen en werkvoorbereiding van werkzaamheden zijn voor jou geen probleem. Daarnaast zorg jij voor de controle op functionele- en technische ontwerpen met bijbehorende technische tekeningen en documentatie. Ook de beoordeling van programma's van eisen, bestekken, offertes en begrotingen vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Het CE-markeringstraject valt onder jouw werkzaamheden, net als het vertegenwoordigen van de beheerders/onderhouders bij opleveringen van technische werken (FAT/SAT). Jouw specialistische kennis zorgt ervoor dat jij overzicht houdt over het project en kunt beoordelen of het project volgens de gestelde eisen en normen is uitgevoerd. Jouw rol is adviserend in de totstandkoming van het beleid dat over de hele organisatie breed geldend is en in relatie staat tot systeemeisen in het vakgebied. 

Functie-eisen

  • afgeronde HBO-opleiding richting werktuigbouwkunde of andere aantoonbare werkervaring op het gebied van werktuigbouwkunde
  • ervaring in een soortgelijke technische functie
  • bekend met- en kunt werken met tekenprogramma's zoals AutoCAD
  • ervaring met de machinerichtlijn en CE-markeringstrajecten
  • op de hoogte van zijn van wet- en regelgeving, voorschriften en beleid in relatie tot het vakgebied

Over het bedrijf

Waterschap Noorderzijlvest zorgt in een groot deel van Groningen, Noord- en Midden-Drenthe en in een stukje Friesland voor veilig leven met water, schoon water, gezuiverd water en voldoende water in elk seizoen. Voor onze 300 medewerkers gaat een gezonde en toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving van de circa 383.000 inwoners in ons gebied boven alles. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun eigen vakgebied en passie. Als Engineer WTB maak je onderdeel uit van het team Technisch Onderhoud en ben je werkzaam in het proces Afvalwaterketen en Digitalisering. In het team Technisch Onderhoud werken circa 34 medewerkers die zorgen voor de werking en de beschikbaarheid van de technische objecten van het waterschap.

Wat wij bieden

Als engineer werktuigbouwkunde ga je fulltime aan het werk vanuit jouw standplaats Garmerwolde. Hierbij hoort een passend salaris, conform cao, van maximaal € 4000 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De vacature voor engineer werktuigbouwkunde betreft een functie voor bepaalde tijd. 

Ondersteun jij de komende maanden het Waterschap Noorderzijlvest als engineer werktuigbouwkunde? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 8 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via