Vacature: Bouwvakhulp omgeving Middelstum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij een handige aanpakker met enige kennis van timmerwerkzaamheden? En ben jij voor de komende weken op zoek naar een klus op de bouw? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een handige aanpakker om te helpen bij een grote klus op een bouwplaats in de omgeving van Middelstum. Het is een grote klus, waardoor wat extra hulp voor hem gewenst is. Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden? Het ondersteunen van de timmermannen en dakdekkers op de bouwplaats, het aanvoeren van materialen, het helpen met timmerwerkzaamheden en het opgeruimd houden van de bouwplaats. Op de bouwplaats kunnen ze niet zonder je! Dus, ben jij beschikbaar van week 37 tot week 40? Dan zijn wij op zoek naar jou! Na die tijd is er eventueel de mogelijkheid om op andere projecten aan de slag te gaan.

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te halen
  • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om de uitdrukking: 'Vakwerk is mensenwerk', en hier staat het bedrijf ook echt voor. Zodra je het kantoor binnenloopt voel je je direct welkom geheten door het kleine en hechte team. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincie Groningen en de projecten richten zich vooral op herstel van bevingsschade, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast maakt het bedrijf diverse soorten en formaten kozijnen in hun eigen werkplaats. 

Wat wij bieden

Als bouwvakhulp kun je de komende weken fulltime aan het werk. Als jij in de omgeving van Middelstum aan het werk gaat ontvang je een salaris tussen de  € 12,- en  € 15,- per uur. Wil je na deze klus verder aan het werk in de bouw? Reageer dan ook, samen kijken we naar de mogelijkheden. 

Ben jij enthousiast om als bouwvakhulp aan het werk te gaan de komende weken? Reageer dan op deze vacature, je kunt solliciteren tot 10 oktober. Wanneer je nog vragen hebt kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via