Vacature: Schoonmaker (m/v) Stadskanaal

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ter Apel
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren schoonmaker die graag een aantal uren in de week aan de slag wilt? Als schoonmaakmedewerker ben je bereid om te worden ingezet op meerdere locaties in de omgeving van Stadskanaal.

Ben  je 1 uur per dag beschikbaar of meerdere uren? Wil je graag na schooltijd aan het werk of juist onder schooltijd? Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v) die flexibel inzetbaar is. We komen graag met jou in contact om te kijken of we passende projecten hebben waar we jou kunnen zetten. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van kantoorpanden en praktijken. Hierbij kun je denken aan het stofzuigen van vloeren, afnemen van meubilair met een sopje, ramen wassen etc. Soms worden er nieuwbouwprojecten opgeleverd. Ook dan  hebben we jou hulp nodig. Heb jij zin om aan de slag te gaan? Dan komen we graag met jou in contact.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in de schoonmaakbranche
  • per direct beschikbaar
  • nauwkeurig kunnen werken
  • betrouwbaar
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan in de schoonmaakbranche. In de meeste gevallen zal het gaan om een parttime functie. We hanteren het cao Schoonmaak- en Glazenwasser. Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,00 en € 12,00. Ben jij de schoonmaker (m/v) die wij zoeken, dan komen we graag met jou in contact. Je kunt tot 8 oktober reageren op de vacature "schoonmaker (m/v) Stadskanaal" . Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we jouw beschikbaarheid doornemen en kijken of er voor jou mogelijkheden zijn. Voor vragen mag je contact opnemen met de vestiging Stadskanaal. De medewerkers zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via