Vacature: Leerling monteur elektra

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zoek jij een werkplek waar je je volop kunt ontwikkelen? Wordt dan leerling monteur op het gebied van zonne-energie bij een innovatief bedrijf in de elektra!

Als leerling monteur elektra wordt er dagelijks de tijd genomen om jou het vak van monteur elektra te leren. Jij leert van je collega's in de praktijk. Tijdens jouw werkzaamheden ondersteun je het bedrijf in de aanleg van zonnepanelen, voer je onderhoud uit aan de panelen en biedt je voor en na de aanleg van de zonnepanelen service aan de klant. Ervaring is voor deze functie dus niet vereist, motivatie om te leren wel! Ben jij de handige aanpakker waar die bedrijf naar zoekt?

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te behalen
  • B rijbewijs
  • Affiniteit met elektra 

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met elektro en techniek. Het team heeft ruime ervaring en wil jou dus alles leren! De vakbekwaamheid van dit bedrijf zorgt ervoor dat de klant altijd verzekerd is van een deskundige monteur. De klantenkring van dit bedrijf is veelzijdig en bestaat onder andere uit particulieren, bedrijven, woningcoöperaties, overheidsinstanties, een zuivelbedrijf en een hotelketen in Groningen, Drenthe en Friesland. 

Wat wij bieden

Als leerling monteur kun je fulltime aan het werk voor langere tijd. Jouw salaris ligt conform cao tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur. Het definitieve salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als leerling monteur elektra? Reageer dan voor 20 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via