Vacature: Autospuiter

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is het voorbewerken van auto's om ze vervolgens te spuiten voor jou geen enkel probleem? En is nauwkeurig werken voor jou geen enkel probleem? Ga dan met leuke collega's, goed gereedschap en diverse automerken aan het werk bij onze opdrachtgever in Winsum!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende voorbewerker en autospuiter in Winsum. Bij dit bedrijf krijg je veel zelfstandigheid om je eigen gang te gaan tijdens je werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de auto's geschuurd en geplamuurd worden. Vervolgens plak je de auto's af en begin je met het spuiten van de grondverf. Daarna maak je de kleur in orde en spuit jij de verf netjes en bekwaam op de auto's en de onderdelen. Jij hebt het hele proces in eigen handen en ziet het eindresultaat, mooi toch?

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding mbo (eerste) autospuiter, of werkervaring
  • Nauwkeurige werkhouding
  • Affiniteit met auto's

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in Winsum, en houdt zich dagelijks bezig met het herstellen van auto-, caravan- en camperschade. Het herstellen en onderhouden van schades aan auto's, campers, caravans en aanhangwagens behoort tot hun specialiteiten. Daarnaast vervangt het bedrijf autoruiten, verlenen ze aircoservice en kun je jouw auto of camper laten uitlijnen bij dit bedrijf. 

Dit bedrijf wordt gekenmerkt door hun moderne werkomgeving, mede hierdoor zijn zij het meest moderne autoschadeherstelbedrijf in de regio van Winsum. Het team bestaat uit een hechte groep enthousiaste medewerkers die zorgt dat schade aan auto, camper of caravan vakkundig en veilig volgens de fabrieksvoorschriften wordt hersteld. Het bedrijf staat voor het verlenen van service en kwaliteit.

Wat wij bieden

De vacature voor autospuiter in de omgeving van Winsum betreft een afwisselende baan voor 38 uur per week. Binnen dit bedrijf bestaan verschillende scholings- en doorgroeimogelijkheden. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten bevallen bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Bij deze functie hoort een passend salaris tussen de € 10,- en € 14,- per uur, het definitieve salaris is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. 

Wil jij zorgen dat alle auto's, caravans en campers weer als nieuw bij de klant terugkomen? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 7 oktober. Mis je nog informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via