Vacature: Shovelmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Vind je het machtig mooi om op een shovel te rijden? En heb je ook ervaring in het shovelwerk? Dan zoeken wij jou!

Jij bent de ervaren shovelmachinist die aan de slag gaat bij een middelgroot recyclingbedrijf. Je schuift de afvalhopen aan en je laadt de vrachtwagens die op het terrein komen. De werkzaamheden vinden dus veelal vanaf een vaste locatie plaats. Af en toe zijn de werkzaamheden ook op een zaterdag. Wanneer er even geen shovelwerk is, steek jij je handen graag uit de mouwen om alle overige werkzaamheden op het terrein aan te pakken.

Functie-eisen

Bij voorkeur ben jij in het bezit van je VCA certificaat en je shovelcertificaat. Zo niet, geen probleem, dan gaan wij je daarvoor opgeven. Het is wel belangrijk dat je:

  • ervaring hebt als shovelmachinist
  • af en toe een zaterdag wil werken
  • houdt van een opgeruimd terrein

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever die werkzaam is voor de gehele afvalcyclus. Hiervoor hebben zij een groot terrein van waaruit meerdere vrachtauto's op pad gaan. Ook komen er externe chauffeurs om te laden. Al deze laad- en terreinwerkzaamheden zijn voor jou als nieuwe collega geen probleem. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer, welke ligt tussen de € 11,- en € 15,- per uur.

Ben jij onze nieuwe collega en wil je graag in aanmerking komen voor deze vacature 'shovelmachinist'? Reageer dan snel, maar uiterlijk voor 20 september. Bel je liever, of heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via