Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 21 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wordt jij enthousiast van koeien? Wil jij graag zorgen voor tevreden dames in de melkstal? En ben je in de avonden beschikbaar? Dan ben jij onze nieuwe melker!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Scheemda zoeken wij een enthousiaste melker. Elke avond zorg jij voor tevreden gemolken koeien en laat je achteraf een blinkend schone melkput achter. In principe zoeken we een melker voor 7 avonden per week, waarbij je uiteraard ook volgens een rooster je vrije dagen in gaat plannen. Dit in overleg met onze opdrachtgever. 

Het melken begint om 16.30u en duurt ongeveer 2,5 á 3 uur per avondmelking.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het melken. Maar, ben je enthousiast en heb je nog niet veel ervaring met melken? Ook dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een modern melkveebedrijf met ruim 130 melkkoeien die worden gemolken in een zij-aan-zij melkput. Er heerst een goede sfeer in het team, waarbij je volgens een rooster samenwerkt met ongeveer 5 collega's.

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,84. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao. 

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 8 oktober met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via