Vacature: Medewerker Schoonmaak

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Sappemeer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan en ben je in de middagen beschikbaar? Dan is een baan als schoonmaker misschien wel iets voor jou!

Voor onze schoonmaakpool zijn wij doorlopend op zoek naar schoonmaakmedewerkers die op oproepbasis beschikbaar zijn voor het vakkundig schoonmaken van onder andere schoolgebouwen, kantines en kantoorgebouwen. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en toiletten reinigen. 

Functie-eisen

  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Bij het bedrijf waarvoor je gaat werken, werken ze in zowel de publieke als de commerciële sector en verlenen ze meerdere diensten, waaronder schoonmaakwerkzaamheden. Nadat je bent ingewerkt door je collega ga je zelfstandig aan de slag.

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan als oproepkracht met een salaris, conform cao schoonmaak, tussen de € 11,27 en € 12,86 bruto per uur.
Het kan zijn dat er op termijn een vast pand voor je beschikbaar komt waar je bij goed bevallen in overleg opgezet kunt worden.

Wil jij graag aan het werk als schoonmaker en ben je flexibel inzetbaar? Solliciteer dan voor 16 oktober 2021. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via