Vacature: Opperman stratenmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schildwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Houd jij van afwisselend werk en ben je daarnaast ook graag bezig in de buitenlucht? Ben jij een echte aanpakker en is het aanleggen van bestratingen helemaal jouw ding? Dan is deze vacature precies wat jij zoekt!

Voor de functie van opperman bestratingen is het niet direct nodig om een ervaren stratenmaker te zijn. Wel wordt er van je verwacht dat je de handen uit de mouwen steekt en je collega's zo goed mogelijk ondersteund in de werkzaamheden. Je gaat diverse werkzaamheden uitvoeren of leren zoals het aanvoeren van zand en stenen, baanmaken, meten en uitzetten, hoogtes zetten, banden plaatsen, kolken stellen, (her)straatwerk, afwerking en verdichten d.m.v. een trilplaat.

Functie-eisen

  • VCA
  • Rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor gaat werken is een volwaardige onderneming met een gezellige groep hardwerkende collega's. Zij verrichten voornamelijk werkzaamheden zoals bestrating, nieuwe aanleg, reconstructie & onderhoud in de provincie Groningen. Deze werkzaamheden worden zowel handmatig als machinaal uitgevoerd bij particulieren en bedrijven.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan als opperman bestratingen voor langere tijd met uitzicht op een vast dienst verband. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal volgens de cao Bouw tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur liggen.
Interesse in de vacature van 'opperman bestratingen'? Solliciteer dan voor 10 oktober. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via