Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een handige Harry of Hariëtte? Ben jij per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn namelijk op zoek naar een montagemedewerker in de gevelbehandeling voor een bedrijf uit Joure. Ben jij enthousiast en vind jij het leuk om door heel Nederland te reizen? Lees dan snel verder!

Als montagemedewerker werk je samen met een team uit Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het is daarom belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Hiervoor krijg jij een uitdagende functie als montagemedewerker voor terug. Jij hebt alle vrijheid om je werk in te richten op de manier welke voor jullie team het beste werkt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je ervaring hebt in de gevelbranche. Maar als dit nog niet van toepassing is, willen wij je graag uitnodigen om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid staat onze opdrachtgever open voor een assistent-montagemedewerker. Het is hierbij van belang dat je al enige technische montage ervaring hebt. Desondanks is de wil om te leren nog veel belangrijker!

Functie-eisen

  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • VCA certificaat (of bereid te halen)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een service- en onderhoudsorganisatie die 24/7 tot de beschikking staat voor haar opdrachtgevers zodat ze optimaal gevelbeheer kunnen leveren. Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler die zich de afgelopen decennia heeft ontwikkelde tot een ervaren specialist op het gebied van gevels en kozijnen. Naast absolute deskundigheid in alle soorten en type materialen hebben ze ook adequate en grondige oplossingen voor het onderhoud en behoud van gevels. De vacature gaat over het onderhouden en behouden van gevels. De opdrachtgever is niet verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe gevels.

Wat wij bieden

Er wordt jou een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag aangeboden. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 12,- bruto per uur. Het betreft een functie voor de langere tijd. Indien het wederzijds goed bevalt is een contract bij de opdrachtgever als montagemedewerker een van de mogelijkheden!

Ben jij de montagemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 7 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'montagemedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via