Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij het zat om elk jaar in de winter thuis te zitten en wil je lekker door knallen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze opdrachtgever uit Heerenveen is op zoek naar een enthousiaste groenvoorziener die het team voor de komende jaren wil versterken! Wil jij iedere dag weer bijdragen aan een bijzonder groen project? We komen graag in contact om je zo snel mogelijk aan deze gave baan te helpen.

Als groenvoorziener is je functie super allround. De ene dag ben je zelfstandig aan de gang maar het komt ook voor dat je in teamverband aan de slag gaat. In de zomerperiode bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit onderhoudswerken. In de overige maanden gaat de focus meer richting de aanleg. Er zijn volop projecten en onze opdrachtgever zit voor de komende tijd helemaal volgeboekt. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (via ons te behalen)
  • woonachtig in friesland

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Als groenvoorziener ligt jouw salaris tussen de € 11,- en € 14,-  bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je ervaring en leeftijd.  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als groenvoorziener aan het werk? Twijfel niet en reageer voor 10 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "groenvoorziener" Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via