Vacature: Glaszetter Middelstum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren glaszetter op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je nog weinig ervaring, maar wil je het vak wel graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een glaszetter voor in de fabriek met twee rechterhanden. Als glaszetter zorg jij ervoor dat de beglazing in de kozijnen wordt ingebouwd. Jij past en meet samen met je collega's zodat het glas netjes in de kozijnen wordt gemaakt. Jij timmert de ramen in en monteert deze. Onze opdrachtgever heeft tal van verschillende ramen en deuren waarin iedere dag het glas wordt geplaatst. Deze gaan vervolgens naar particulieren en bedrijven, voor zowel verbouw, renovatie als nieuwbouw. 

Voor dit werk is geen specifieke opleiding of werkervaring vereist. Heb je wel ervaring? Dan is dat mooi meegenomen. 

Functie-eisen

  • zelfstandige persoonlijkheid
  • motivatie om te leren
  • fysiek in goede staat

Over het bedrijf

Dit timmerbedrijf uit Middelstum is gespecialiseerd in de productie van kozijnen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels heeft de timmerfabriek een gerobotiseerd productieproces, hierdoor kan zeer nauwkeurig gewerkt worden. Het team van dit bedrijf staat bekent als gezellig, harde werkers en nette werkers.

Wat wij bieden

Wil jij aan het werk als glaszetter? Dan kun je fulltime aan de slag. Bij goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Bij deze functie hoort een passend salaris conform cao tussen de € 12,00 en € 15,00 bruto per uur. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van jouw ervaring en kennis. 

Ben jij de glaszetter voor onze opdrachtgever in Middelstum die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature, maar reageer uiterlijk voor 13 oktober. Mis je nog informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via