Vacature: Werkvoorbereider houttechniek

  • Salaris Tussen € 2700,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Regel jij het proces rondom de productie van kozijnen tot in de puntjes? En heb jij ervaring als werkvoorbereider hout? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever in Middelstum!

Als werkvoorbereider houttechniek draag jij verantwoordelijkheid voor een goed verloop van de productie van kozijnen. Jij start je dag met een kop koffie met je collega's, samen spreken jullie de lopende projecten door. Jouw taken zijn onder andere het verzorgen van de productiegegevens en de planning. Dit bespreek jij dagelijks met je collega's uit de timmerfabriek, de lijnen zijn kort. Jij stemt de planning af met je collega's en de opdrachtgevers, waardoor je veel bezig bent met communicatie. Daarnaast maak jij tekeningen en bestel je de benodigde materialen. Jij hebt een praktische instelling en bent gedurende het gehele proces betrokken. Ook beantwoord je vragen, van zowel leveranciers als de klanten. 

Functie-eisen

  • kritische denkhouding
  • kennis van HSB CAD, Matrix en KVT (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is het bedrijf flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking voor binnen het team.

Het bedrijf kent een informele werksfeer en er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Bij dit bedrijf is er voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie én iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. In deze timmerfabriek werken ongeveer 20 medewerkers, waarvan 15 in de productie. Jij zal met vier collega's in een team komen, allen tekenaars en werkvoorbereiders op kantoor. Jullie staan direct in contact met de fabriek. Jouw directe collega wordt Erwin, jullie zullen veel samen gaan werken en het werk oppakken voor deuren, ramen en kozijnen. Als werkvoorbereider houttechniek ga je aan het werk bij een modern timmerbedrijf in Middelstum. Bij dit bedrijf is gedeeltelijk thuiswerken een mogelijkheid. 

Wat wij bieden

Je kunt voor 32 tot 40 uur per week aan de slag bij dit bedrijf en start je dienstverband met een contract voor bepaalde tijd. Wanneer de werkzaamheden jou en de opdrachtgever goed bevallen kan dit dienstverband omgezet worden in een vast contract. Bij een fulltime dienstverband komt jouw salaris uit tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als werkvoorbereider houttechniek bij dit moderne timmerbedrijf in Middelstum? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 16 oktober. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via