Vacature: Machinist minikraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring op de minikraan en zoek jij een nieuwe uitdaging met afwisselende werkzaamheden? Dan hebben wij de baan voor jou!

Ben jij al bekend met het werken op de minikraan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als machinist minikraan werk jij veel samen met de grondwerker. Samen leggen jullie kabels, buizen, putten en riolering aan. Jullie verrichten diverse werkzaamheden en zorgen dat alle projecten op de juiste manier uitgevoerd worden. Wie ben jij? Jij hebt vaker met de minikraan gewerkt en bent bekend met het samenwerken met de grondwerker. Jij denkt actief mee in de aanpak van projecten en werkt nauwkeurig. Het is voor jou ook geen enkel probleem om soms even van de kraan af te stappen om de grondwerker te helpen. Jullie leveren samen vakwerk!

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Verschillende van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar machinisten voor op de minikraan. Onze opdrachtgevers hebben projecten in de omgeving van Bedum. Je kunt werken aan langdurige projecten of juist werken op verschillende kleinere projecten. Afwisseling genoeg!

Wat wij bieden

Als machinist minikraan kun je fulltime aan het werk. voor langere tijd. Jouw salaris ligt tussen de € 12,00 en € 17,00 bruto per uur en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook ontvang je reiskostenvergoeding. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als machinist minikraan? Dan kun je tot 18 oktober reageren op deze vacature. Heb je nog vragen? Of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via