Vacature: Monteur tuin- en parkmachines

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij de kennis en de kunde om te zorgen dat tuin- en parkmachines weer gerepareerd worden? En zijn onderhoudsbeurten voor jou geen enkel probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als monteur tuin en park is het jouw taak om te zorgen dat alle tuin- en parkmachines het pand weer werkend verlaten. Het repareren van machines behoort dus tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Dit zijn vooral grasmaaiers en bosmaaiers. Van het onderhoud plegen aan een grasmaaier tot het sleutelen aan een bosmaaier om hem weer aan de praat te krijgen, het komt allemaal voorbij. Daarnaast sta je klanten die langskomen te woord. Je geeft aan wat je gerepareerd hebt of adviseert klanten over de aankoop van een nieuwe of tweedehands machine. Hierbij geef je de klanten uitgebreide instructies en eventueel een demonstratie. 

Wanneer je beschikt over enige technische ervaring heeft dit de voorkeur. Heb je nog geen technische ervaring, maar leer je wel snel en heb je motivatie om te leren? Ook dan vragen wij je om te reageren op deze vacature.

Functie-eisen

  • Sociale houding
  • Kennis van tweetaktmotoren
  • Technische ervaring/aanleg

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert machines en gereedschappen voor tuin en park en biedt ook alle service op het gebied van machines. Verhuur, verkoop, keuring, onderhoud en reparaties behoren tot de werkzaamheden.

Vanwege groei binnen de organisatie is het bedrijf op zoek naar versterking voor binnen het team. Het is een kleine organisatie met twee medewerkers. Hieromheen werkt het bedrijf samen met zzp'ers die ondersteunen in de service. De medewerkers zijn harde werkers en hebben een veelzijdige klantenkring. Particuliere opdrachtgevers en bedrijven behoren beide tot de klantenkring.

Wat wij bieden

De vacature voor monteur tuin en park betreft een fulltime functie. Eventueel is 3 á 4 dagen ook mogelijk. Je begint met een dienstverband voor bepaalde tijd. Mochten de werkzaamheden bij beide partijen positief bevallen is er zicht op een vast dienstverband. Jouw salaris zal conform cao liggen tussen de €11,00 en €15,00 per uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Wil jij aan het werk als monteur tuin- en parkmachines? Of wil je meer informatie over de vacature 'monteur tuin en park'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum via het telefoonnummer 050 - 319 96 30. Je kunt solliciteren tot en met 20 oktober.

Deel deze vacature via