Vacature: Werkvoorbereider kozijnen

  • Salaris Tussen € 2700,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een werkvoorbereider en tekenaar met ervaring in het proces rondom de productie van kozijnen? En wil jij werken in een gezellig en informeel team? Dan zoeken wij jou voor een timmerbedrijf in Middelstum!

Als werkvoorbereider en tekenaar zorg jij dat het gehele proces rondom de productie van kozijnen soepel verloopt. Wanneer je start bij onze opdrachtgever begin je met een inwerktraject, jouw collega's praten je bij over de gang van zaken binnen het bedrijf. Na het inwerktraject krijg jij volledige projecten toegekend, waardoor jij van het begin tot het einde verantwoordelijk bent over het project. 

Iedere dag start in Middelstum met een kop koffie samen met je collega's. Jullie praten elkaar bij over de projecten en gaan vervolgens aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden. Jij maakt tekeningen, zorgt voor het bestellen van materialen, beantwoord vragen en onderhoud contact met de klant. Daarnaast sta jij in directe verbinding met je collega's in de fabriek, jij informeert je collega's over nieuwe projecten en veranderingen. Jij bent dus gedurende het gehele proces direct betrokken bij de werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden stuur jij ook CNC-gestuurde machines aan. 

Functie-eisen

  • kritische denkhouding en oplossend vermogen
  • kennis van HSB CAD, Matrix en KVT (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Middelstum maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is de organisatie flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking binnen het team.

Het bedrijf kent een informele werksfeer en er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Er is voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie én iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. In deze timmerfabriek werken ongeveer 20 medewerkers, waarvan 15 in de productie. Jij zal met vier collega's in een team komen, allen tekenaars en werkvoorbereiders op kantoor. Jullie staan direct in contact met de fabriek. Jouw directe collega wordt Erwin, jullie zullen veel samen gaan werken en het werk oppakken voor deuren, ramen en kozijnen.

Wat wij bieden

Als tekenaar en werkvoorbereider ga je aan het werk bij een modern timmerbedrijf in Middelstum. Bij dit bedrijf is gedeeltelijk thuiswerken een mogelijkheid. Je kunt voor 32 tot 40 uur per week aan de slag en start je dienstverband met een contract voor bepaalde tijd. Wanneer de werkzaamheden jou en de opdrachtgever goed bevallen kan dit dienstverband omgezet worden in een vast contract. Bij een fulltime dienstverband komt jouw salaris uit tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als werkvoorbereider kozijnen in Middelstum? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 17 oktober. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via