Vacature: Timmerman 1 omgeving Uithuizen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een timmerman 1 en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze opdrachtgever uit Uithuizen op zoek naar jou! Kijk snel verder naar deze vacature. 

Als timmerman 1 werk jij samen met je collega's. Je begint de dag op kantoor samen met je collega's met een kop koffie. Daar praten jullie elkaar bij over lopende en nieuwe projecten. Na de aftrap van de dag ga je samen met je collega's of alleen naar een project in de omgeving van Uithuizen. Je bent aan het werk op verschillende projecten waarbij je diverse werkzaamheden uitvoert. Jij houdt je onder andere bezig met aanbouw, verbouw en renovatie. Jij draait je hand niet om voor afwisselende timmerwerkzaamheden en zorgt dat iedere klus geklaard wordt. 

Functie-eisen

  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Dit aannemersbedrijf bestaat sinds 2004 en heeft de afgelopen jaren een gelijkmatige groei doorgemaakt. Dit middelgrote aannemersbedrijf houdt zich bezig met verbouw, aanbouw en renovatie. Het verbouwen van een badkamer, restauratie van een pand en een uitbouw bij een woonhuis, het team houdt zich bezig met uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant zorgt het team dat zij een eindproduct afleveren waar zij trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd met, bij goed functioneren, uitzicht op een vast contract. Je komt terecht in een informeel, gezellig team vol specialisten. Jouw salaris wordt bepaaldop basis van de cao bouw. Hierbij hoort een passend bruto uurloon tussen de  € 14,- en € 16,-. Jouw uiteindelijke salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Zie jij het zitten om als timmerman 1 aan het werk te gaan in Uithuizen? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt uiterlijk solliciteren 14 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via