Vacature: Schoonmaker houtwerk

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als schoonmaker houtwerk ben jij onmisbaar voor de glazenwassers. Jij zorgt dat het houtwerk weer blinkend schoon is,  vervolgens kunnen de glazenwassers zorgen dat ook de ramen weer net zo netjes zijn als het houtwerk. Is werken op hoogte voor jou geen enkel probleem en wil jij deze werkzaamheden oppakken? Lees dan snel verder.

Onze opdrachtgever is ter versterking van het team naar een schoonmaker die het houtwerk van particuliere woningen en bedrijfspanden kan schoonmaken. Hiervoor is het belangrijk dat jij een echte aanpakker bent waarvoor het geen enkel probleem is om op hoogte te werken. Je werkt dagelijks in de buitenlucht en werkt nauw samen met je collega. Jij maakt het houtwerk nauwkeurig schoon met water en schoonmaakmiddel, vervolgens zorgt de glazenwasser ervoor dat de ramen er net zo spik en span uitzien als het houtwerk waar jij net bij langs bent geweest. Ervaring in dit specifieke werk is niet vereist, als je maar weet van aanpakken en ervoor wil gaan.

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Bij dit bedrijf staat kwaliteit voorop en worden dagelijks kantoorpanden en particuliere huizen voorzien van gewassen ramen. Naast het wassen van ramen is dit bedrijf ook groot in de schoonmaak. Dagelijks worden kantoorpanden, restaurants en andere bedrijfspanden door heel Groningen schoongemaakt door dit bedrijf. 

Wat wij bieden

Als schoonmaker houtwerk kun je fulltime bij onze opdrachtgever aan het werk. Jouw salaris ligt, conform cao, tussen de € 11,00 en € 16,00 bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bij goed bevallen zijn dit werkzaamheden voor onbepaalde tijd. 

Ben jij de schoonmaker houtwerk uit de omgeving van Bedum die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 18 oktober. Mocht je nog informatie hebben of vragen willen stellen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via