Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oldekerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte sleutelaar en word jij enthousiast van de hectiek binnen landbouw zodra de zon weer begint te schijnen? Dan is de functie van monteur landbouwmechanisatie misschien wel waar jij naar op zoek bent.

Voordat het seizoen van landwerk weer van start gaat, komen vele trekkers en landbouwwerktuigen bij jou in de werkplaats om nog even een kleine check te laten doen. Het is dan even "alle hens aan dek". Samen met een enthousiast team van collega's houd jij je als monteur landbouwmechanisatie bezig met het uitvoeren van alle voorkomende service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan trekkers en landbouwwerktuigen. Van filters en olie verversen tot het verhelpen van storingen. Soms komt het voor dat je met de service-bus op pad gaat naar een kant voor het verhelpen van een storing, eventueel ook in de avond of in het weekend.

Functie-eisen

  • technische opleiding of inzicht
  • affiniteit met de landbouw
  • flexibele instelling (geen 8 tot 5 mentaliteit)
  • zelfstandig kunnen werken
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend mechanisatiebedrijf waarbij het doel is door met hun producten de klant de mogelijkheid te bieden een maximaal resultaat te behalen voor het bedrijf van de klant. Het bedrijf heeft als missie de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn met kwalitatief goede producten, die voldoen aan de wetgeving en goede service in de hoop een goede relatie voor de langere termijn op te kunnen bouwen.

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Het aantal uren / werkdagen kan in overleg worden vastgesteld (minimaal 3 dagen / 24 uur). Jouw loon wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek en jouw ervaring. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen € 12,- en € 17,-. Bij aanvang ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Maak jij binnenkort deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 4 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "monteur landbouwmechanisatie" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via