Vacature: Inpakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij op de maandag nog tijd over en zou je als oproepkracht aan het werk willen als inpakker? Lees dan snel verder.

Wij op zoek naar inpakkers die op oproepbasis voor ons aan de slag willen en samen met collega's de drukke maandagen willen opvangen. Samen zorg je ervoor dat orders welke in het weekend geplaatst zijn zo snel mogelijk verzend klaar staan voor de klant.
Je gaat je voornamelijk bezig houden met het vouwen en inpakken van medicijnen. Het gaat hierbij om lichte werkzaamheden die eventueel zittend en/of staand uitgevoerd kunnen worden in een gezellige werksfeer.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een online apotheker die zich bezig houd met de verkoop van geneesmiddelen en is gevestigd in de buurt van Scheemda. Samen met een gemotiveerde groep medewerkers ga je aan de slag om de orders klaar te maken voor verzending.

Wat wij bieden

De oproepkracht die wij zoeken is flexibel inzetbaar en weet van aanpakken. Je bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar ligt tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur. Tevens ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben je geïnteresseerd in de vacature van inpakker oproep of ken je iemand die perfect bij deze vacature past? Solliciteer dan voor 6 oktober of neem contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via